Производител: ErichKrause
Шифра: P1139
Залиха: Достапно
Пакување: 12 / пар. во кутија
13.00 ден
5 или повеќе за 12.35 ден
12 или повеќе за 11.05 ден
24 или повеќе за 9.75 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Класично пенкало со метално обложен врв, истенчен во облик на игла. Пенкалото има транспарентно шестоаголно тело со удобно профилирана површина за фаќање и вентилирано капаче. Капачето и бојата на крајот се совпаѓаат со бојата на мастилото. Пет-каналниот врв со дијаметар 0,7 мм со ниско вискозното мастило обезбедува точно и брзо пишување. Континуираната должина на линијата е 2000 m на ширина од 0,26 mm.