Производител: Office 1
Шифра: n101
Бонус поени: 217
Залиха: Достапно
15,350.00 ден
5 или повеќе за 14,582.50 ден

Количина

Icon Прашај за производот
  • Чист и модерен дизајн, погоден за складирање на лесен и достапен начин
  • Површина која е лесна за чистење и одржување
  • Фиокар со тркала, три фиоки и централна брава Нова.
  • Тело од меламин со дебелина од 18 mm, со ABS од 1 mm.
  • Носивост по фиока: 25 kg.
  • Боја: бела.
  • Рачки: бели.