Производител: Office 1
Шифра: B200
Залиха: Достапно
41,200.00 ден

Количина

Icon Прашај за производот

Болката во грбот е еден од најчестите проблеми на луѓето кои работат во канцеларија и  кои седат цел ден. Сепак, овој проблем може лесно да се надмине со користење на биро со прилагодлива висина, кое ќе ви овозможи во текот на денот да ја менувате позицијата на работење од седечка во стоечка. По направена мала студија,  учесниците кои користеле електрични бироа за работа неколку недели , пријавиле за 32% подобрување на болки во долниот дел на грбот.

Друга студија открила дека употребата на бироа со прилагодлива висина придонело до намалување на болката во горниот дел на грбот и вратот за 54% по само 4 недели.

- Електрично биро RFG има големина на работна површина од 1600 x 800 mm.
- Работната плоча е направена од иверица со меламин слој.

- Дебелина на работната површина 25 мм.

- Прилагодлива висина во опсегот 620 - 1280 mm.

- Дигитален LED контролер за меморија и прилагодување на поставките.

- Два електрични мотори во секоја нога за поголема стабилност.

- Способност за зачувување на три височини за работа.

- Поставена метална лента за жици.

- Максимална брзина 38 mm / s.

- Капацитет на товар 100 кг.