Производител: ErichKrause
Шифра: P924
Залиха: Достапно
Пакување: 50 / пар. во кутија
8.00 ден
5 или повеќе за 7.60 ден

Количина

Icon Прашај за производот

Класично хемиско пенкало пенкало, со стандарден тип на врвот и заменливо мастило.
Пенкалото има проѕирно шестоаголно тело во нежни пастелни бои со удобно профилирана површина за држење и вентилирано капаче.
Врвот со пет канали со дијаметар на топче 0,7 mm во комбинација со мастилото кое брзо се суши овозможува меко и брзо пишување.
 Континуираната должина на линијата е 2000 m на ширина од 0,35 mm, што е една од највисоките стапки во својата категорија.
Моделот R-301 Spring 0,7 Stick има препознатлива патентирана форма и стана еден од најпродаваните производи во редот на
хемиските пенкала ErichKrause® во повеќе од педесет земји во светот.