Производител: ErichKrause
Шифра: P037
Залиха: Достапно
Пакување: 60 / пар. во кутија
9.00 ден
5 или повеќе за 8.55 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Светло хемиско пенкало за еднократна употреба со тенок врв како игла. Пенкалото има мат проѕирно округло тело, потсетувајќи на повеќебојни цевки за коктел и вентилирано капаче. Пет-каналниот врв со дијаметар на топче од 0,6 мм во комбинација со мастило со низок вискозитет овозможува лесно, точно и брзо пишување. Должината на континуираната линија е 1000 m на ширина од 0,32 mm, што е голема стапка во својата категорија. Моделот Коктел има елегантен облик и стана еден од најпродаваните артикли на тенки пенкала на ErichKrause® во повеќе од педесет земји во светот.