Производител: PALMA
Шифра: R223
Бонус поени: 1
Залиха: Достапно
120.00 ден
20 или повеќе за 114.00 ден
30 или повеќе за 108.00 ден
50 или повеќе за 102.00 ден
100 или повеќе за 96.00 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот
Регистратор изработен од сива лепенка и хартија во боја; високо квалитетен метален механизам; достапен во три варијанти:
- А4/80 ( за А4 документи, капацитет:800 листови),
- А4/50 (за А4 документи, капацитет:500 листови) и
- B5/80 (за B5 документи, капацитет:800 листови).