Тефтер со ливчиња во боја
Тефтерче со 30 листови во боја. *65 x 100 мм..
37.00 ден
Планер лист-ден 147х205, 60 листа
Kолекција: MEGAPOLISТип не спојување: лепењеФормат: 147х205 mmЛистови: 60Материјал на корица: обложе..
84.00 ден
Роковник 2017/2018
-15.5x21.20cm..
95.00 ден
Роковник Dablin 2017
Роковник- Даблин, ден/дата *димензија: 17.8 x 21.2 см..
95.00 ден
ТЕТРАТКА СО ПЕНКАЛО
Тетратка со пенкало *димензија:14.50 x 20.70..
100.00 ден
Тефтер со ластик
Тефтер со ластик, тврда корица ,имитација на кожа со 80 обични листови. * 90 x 140 x 140 мм..
100.00 ден
Планер лист-ден 107х205, 96 листа
Kолекција: MEGAPOLISТип не спојување: спиралаФормат: 107х205 mmЛистови: 96Материјал на корица: облож..
120.00 ден
Планер лист-недела 290x135, 60 листа
Kолекција: MEGAPOLISТип не спојување: спиралаФормат: 290x135 mmЛистови: 60Материјал на корица: облож..
140.00 ден
Планер лист-недела 290x135, 60 листа
Kолекција: MEGAPOLISТип не спојување: спиралаФормат: 290x135 mmЛистови: 60Материјал на корица: облож..
140.00 ден
Планер лист-недела 330х220, 60 листа
Kолекција: MEGAPOLISТип не спојување: лепењеФормат: 330х220 mmЛистови: 60Материјал на корица: обложе..
170.00 ден
Планер лист-ден 135х290, 96 листа
Kолекција: MEGAPOLISТип не спојување: спиралаФормат: 135х290 mmЛистови: 96Материјал на корица: облож..
191.00 ден
Роковник Dablin 2019
Роковник- Даблин, ден/дата *димензија: 17.8 x 21.2 см..
238.00 ден
ТЕФТЕР BRISA
-130 x 170mm -160л. со линии..
245.00 ден
РОКОВНИК
Роковник *Димензија 165 x 235 мм..
250.00 ден
РОКОВНИК
Роковник *димензија: 180 x 250 мм..
255.00 ден
Прикажани 1 до 15 од вкупно 34 (3 страници)