ФУТРОЛА ЗА ПЕНКАЛО
Црна кадифена футрола за едно пенкало. *димензија: 150x30x1мм..
10.00 ден
Боици мрсни 1/6
мрсни боички 1/6, натурално пакување.9.00 x 4.50 x 0.00 cm ..
11.00 ден
БОИЦИ ДРВЕНИ 1/6
дрвени боички 1/6, натурално пакување.9.00 x 4.60 x 0.00 cm ..
12.00 ден
Гума
Гума со пластична заштита во боја *55 x 33 x 13 mm..
19.00 ден
БОИЦИ ДРВЕНИ 1/12
дрвени боички 1/12, натурално пакување. * 8.50 x 9.00 цм...
28.00 ден
Сет од дрвени боички
Сет од 6 дрвени боички(наострени) со пластична острилка. *Димензија(см) 2,5x 10 см..
32.00 ден
Сет од 10дрвени + водени боици
Сет од 10дрвени + водени боици *Димензија(см) 19.5 x 7.5 см..
62.00 ден
Сет од 10 дрвени + 9 мрсни боици
Сет од 10 дрвени + 9 мрсни боици *Димензија(см) 17.6 x 7.8 см..
68.00 ден
Дрвен сет моливи,гума,острилка,линеар
Сет од 3 моливи, линеар. острилка и гума спакувани во картонска кутија...
99.00 ден
Маркер Цвет 5/1
Текст маркер со 5 бои, иделен за на биро...
121.00 ден
Сет од маркери
Сет од три гел маркери,отпорни на сушење + пластична кутија. *Димензија кутија5,3x1,7x10,6..
131.00 ден
ГАРНИТУРА  ХЕМИСКО ПЕНКАЛО И ТЕХНИЧКИ МОЛИВ
"Електро''- гарнитура хемиско пенкало+тенкоминец+пластична кутија..
157.00 ден
Маркер/кутија за спајалици
Текст маркер со држач за сапајлици во форма на смајли. *8.50 x6.00 x .00 см ..
183.00 ден
Сет маркер Човече 4/1 со чистач на екран и чистач за тастатура
Текст маркер Човече со 4 бои, материјал за чистење екран од задната страна и четка за чистење тастат..
196.00 ден
ГАРНИТУРА ХЕМИСКО ПЕНКАЛО + ТЕХНИЧКИ МОЛИВ
Сет од алуминиумски пенкала со матирани и хромирани делови.Сетот вклучува хемиско пенкало со 0,5 деб..
285.00 ден
Прикажани 1 до 15 од вкупно 23 (2 страници)