Нотес со магнет
6.00 x 14.50 x 0.00 cm ..
31.00 ден
Сет со самолепливи ливчиња
Сет со 20 големи и 100 мали самолепливи ливчиња (во 5 различни бои) -83х86х5 мм..
37.00 ден
Сет со самолепливи ливчиња
Сет со самолепливи ливчиња во различна големина, со рециклирана корица. 105 x 80 x 9 мм..
67.00 ден
Сет со ливчиња во боја"STILY"
Содржи пенкало во рециклиран картон и флуоросцентни обележувачиДимензија:8.00 x 10.50 x 0.00 cm ..
77.00 ден
СЕТ СО САМОЛЕПЛИВИ ЛИВЧИЊА
144.00 ден
Сет со самолепливи ливчиња + пенкало
Тефтерче на отварање, 80 листови по линии,самолепливи ливчиња,одбележувачи на страници во боја(25 ли..
152.00 ден
СЕТ СО САМОЛЕПЛИВИ ЛИВЧИЊА И ПЕНКАЛО
Сет со различна големина на самолепливи ливчиња и хемиско пенкало. димензија: 2 x 10.4 x2.4 см ..
160.00 ден
Сет со самолепливи ливчиња и пенкало
Сет со корица од рециклирана хартија, 70 листови и хемиско пенкало. Содржи самолепливи ливчиња в..
175.00 ден
Сет за обележување Bolings
Пластичен сет за обележување со вграден држач за мобилен и 3 бои на маркери. Содржи 100 самолепливи ..
260.00 ден
Сет со самолепливи ливчиња Ganok
Корица од рециклирана хартија со 50 листа и хемиско пенкало од рециклирана хартија со сино мастило. ..
280.00 ден
KОЦКА СО САМОЛЕПЛИВИ ЛИВЧИЊА
Тефтерче во форма на коцка од рециклирана хартија. *Содржи 500 ливчиња *..
290.00 ден
Сет со самолепливи ливчиња
Елегантен сет кој содржи *100 црни листови *самолепливи ливчиња во боја *пенкало со сребрено м..
290.00 ден
Прикажани 1 до 14 од вкупно 14 (1 страници)