Џебен калкулатор Canon AS-8
8-битен џебен калкулатор.Компактен и лесен, со елегантен облик.Горниот и долниот дел, како и тврдиот..
235.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon LS-39E, пренослив, сив
Пренослив калкулатор со 8 цифри.Функција за конверзија на ЕУРО.Заштитна тврда обвивка од 360 степени..
435.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Пренослив калкулатор Canon LS-270H, сив
Пренослив калкулатор со 8 цифри.Екран: Екстра голем LCD екран.Големина на екранот: 38,6 x 19,7 mm.Го..
435.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Myd
Пластичен калкулатор со 8 цифри и заоблено тело.100×35×165 mm..
531.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Пренослив калкулатор Canon LS10TEGDBL, сив
Пренослив 10-цифрен калкулатор.Екран: LCD.Големина на екранот: 57,2 x 19,6 mm.Големина на симболите ..
700.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за десктоп Canon AS-220RTS, сив
12-цифрен десктоп калкулатор.Дисплеј: LCD.Функции: Корен квадрат, збир, процент, пресметки на данок,..
720.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon AS-1200
12-цифрен десктоп калкулатор.Екран: LCD.Големина на екранот: 91,5 x 23,8 mm.Големина на симболот на ..
765.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Електронски водоотпорен калкулатор ErichKrause® WC-612
Електронскиот водоотпорен калкулатор во пластична рамка има 12-цифрен LCD дисплеј со акрилен капак. ..
780.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon Engineering F605GHWB, црн
10-цифрен инженерски калкулатор.Екран: LCD, 10+2 (до 16 цифри внатрешна пресметка)Функции: корен ква..
880.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за десктоп Canon LS-100KM
10-цифрен десктоп калкулатор.Екран: LCD.Големина на екранот: 59 x 18 mm.Големина на симболот на екра..
880.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за десктоп Canon LS-102TC, сив
Пренослив 10-цифрен калкулатор.Дисплеј: LCD.Големина на екранот: 57,2 x 19,6 mm.Големина на симболит..
925.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за десктоп Canon LS-122TSDBL, сив
12-цифрен десктоп калкулатор.Функции за пресметување на данок и профитабилност.Автоматско исклучувањ..
1,000.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon AS-2400, 14-цифрен
14-цифрен десктоп калкулатор.Дисплеј: LCD.Големина на екранот: 91,5 x 23,8 mm.Големина на симболот н..
1,005.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за десктоп Canon LS-103TC, сив
Дисплеј: LCD.Големина на екранот: 59 x 18 mm.Големина на симболот на екранот: 12 mm.Функции: корен к..
1,040.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за десктоп Canon HS-20TSCDBL, сив
12-цифрен десктоп калкулатор.Голем LCD дисплеј.Функции: корен квадрат, износ, процент, даночни пресм..
1,120.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 25 (2 страници)