Power bank 2000 mah
250.00 ден
РЕЗЕРВНА  СОЛАРНА БАТЕРИЈА 4000mah
Капацитет:4.000 mAh Влез 5 V / Излез 2x1 A 2 USB излеза Монокристален соларен екран Резервната б..
785.00 ден
Резервна батерија 1000 mah
Капацитет - 10000 mah* 3 usb порти..
875.00 ден
Power bank 4000 mah
Капацитет: 4000mAh Димензија: 11.00 x 7.00 x1.00 см Материјал:Метал ..
1,030.00 ден
Power bank 4000 mah
"Плана' power bank - 4000 mAh..
1,187.00 ден
Power bank 10000mah
1,550.00 ден
Power bank 8000mah
1,830.00 ден
Папка за документи со вграден полнач
Папка за документи со вграден полнач(капацитет 4000 mAh),USB - кабел, 8 џеба,џеб за мобилен телефон,..
2,550.00 ден
ПАПКА СО ТЕФТЕР И ВГРАДЕН ПОЛНАЧ
Елегантен тефтер(128 страници) со вграден power bank од 4000mAh и различни по големина прегради...
3,560.00 ден
Папка со вградена резервна батерија од 5000 mah и 4 gb USB
Папка со тефтер* резервна батерија 5000 mah* USB 4 gb* конектори за IPhone и Android..
4,155.00 ден
Прикажани 1 до 11 од вкупно 11 (1 страници)