Производител: ErichKrause
Шифра: P1181
Залиха: Достапно
Пакување: 12 / пар. во кутија
10.00 ден
5 или повеќе за 9.50 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Наменети да се користат за канцелариски и корпоративни клучеви.
Специјалниот информативен дисплеј со транспарентен пластичен додаток овозможува лесно обележување и идентификација на клучевите.