Производител: made in Turkey
Шифра: P760/100
Залиха: Достапно
140.00 ден
3 или повеќе за 133.00 ден
5 или повеќе за 126.00 ден
10 или повеќе за 119.00 ден

Количина

Icon Прашај за производот
За чување документи без нивно перфорирање; се обезбедува заштита на листовите од оштетување