Производител: ErichKrause
Шифра: K894
Бонус поени: 1
Залиха: Достапно
Пакување: 24 / пар. во кутија
70.00 ден
5 или повеќе за 66.50 ден
24 или повеќе за 63.00 ден
48 или повеќе за 59.50 ден

Количина

Icon Прашај за производот

Коректор лента за прецизни, точни и брзи корекции на текст.
Одлични резултати врз сите видови на бои. 
Базирано на разредувач.
Веднаш се суши и дозволува пишување преку корекцијата.
Погоден за користење со лева и десна рака.