Подлога за маса 75х50 cm
изработена од рециклирана пластикабез мирис, ослободено од токсинивиска отпорност на гребењепогодна ..
1,825.00 ден
Подлога за стол 90x120cm за паркет
- погодно за паркет, ламинат, камени подови- отпорно на гребење- прозирна поршина- анти-лизгачки спо..
2,025.00 ден
Подлога за стол 90x120cm за тепих
изработена од полипропленотпорно на гребењепрозирна поршинасо прицврстувачи на долната страна..
2,025.00 ден
Еко подлога за стол 90х120, за теписи
изработена од еколошки полиетиленбез мирис и без токсични хемикалииотпорност на оштетување од тркалц..
2,555.00 ден
Подлога за стол 150x120cm за теписи
Еколошки изработеноЗаштитено од гребење и оштетување (DIN EN 425)Долготрајно и издржливоБез PVC, без..
3,300.00 ден
Подлога за стол 150x120cm
За мазни подови, погодно за паркет, ламинат, камени подови; Отпорно на гребење; Прозирна површина; С..
3,350.00 ден
Подлога за стол 150х120, за теписи
изработена од полипропленотпорно на гребењепрозирна поршинасо прицврстувачи на долната страна..
3,350.00 ден
Еко подлога за стол 90х120, за цврсти подови
изработена од еколошки полиетиленбез мирис и без токсични хемикалииотпорност на оштетување од тркалц..
4,450.00 ден
Еко подлога за стол 150х120, за цврсти подови
изработена од еколошки полиетиленбез мирис и без токсични хемикалииотпорност на оштетување од тркалц..
6,655.00 ден
Прикажани 1 до 9 од вкупно 9 (1 страници)