подлога за стол Дура 90х120, за теписи
Еколошкиот и рециклирачки Duragrip Meta вешто го дополнува и заштитува подот во вашата канцеларија и..
3,150.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Подлога за стол 150х120, за теписи
изработена од полипропленотпорно на гребењепрозирна поршинасо прицврстувачи на долната страна..
3,350.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
подлога за стол Дура 90х120, за цврсти подови
Еколошкиот и рециклирачки Duragrip Meta вешто го дополнува и заштитува подот во вашата канцеларија и..
3,900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Подлога за стол 150x120cm за теписи
Еколошки изработеноЗаштитено од гребење и оштетување (DIN EN 425)Долготрајно и издржливоБез PVC, без..
4,225.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
подлога за стол Дура 150х120, за цврсти подови
Еколошкиот и рециклирачки Duragrip Meta вешто го дополнува и заштитува подот во вашата канцеларија и..
5,550.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Дезобариера 46 x 50 cm
Дезобариера без лајсна: исполна со тип на брисач: Номад Терра 8100 во метална кадичка без обиколна л..
6,372.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Дезобариера 46 x 60 cm
Дезобариера без лајсна: исполна со тип на брисач: Номад Терра 8100 во метална кадичка без обиколна л..
7,440.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Дезобариера 60 x 80 cm
Дезобариера без лајсна: исполна со тип на брисач: Номад Терра 8100 во метална кадичка без обиколна л..
13,111.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Дезобариера со лајсна 72x60 cm
Исполна со тип на брисач: Номад Тера 8100 во метална кадична заобиколена со алуминиумски лајсни72x60..
13,113.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 10 од вкупно 10 (1 страници)

Подлоги за столици

Заштите го вашиот под и теписи од секојдневно гребење и оставање трагови од канцелариски столици со тркалца со користење на подлога за столица под вашето биро и останатиот ентериер. Направени од цврст и флексибилен материјал, секоја подлога за столица е изработена да изджува ергономски канцелариски стол и ентериер кој е поставен врз подлогата за столица.
Во прилог на заштита на подот, подлогата за столица овозможува лесно движење на канцеларискиот стол. Клевер-МК ви нуди различни подлоги за столица, овозможувајќи ви лесно да го изберете најдоброто за ваштиод дом или канцеларија.

Подлогата за столица го штити подод од удар и гребење.
Изработени од тенок, издржлив материјал како PVC, овие подлоги го штитат подот од оштетување со чевли, гребење, истурање течност и слично. Подлога за столица претставува тенок слој помеѓу стапалата, ентериерот и подод овозможувајќи дрвениот под, плочките или теписите да изгледаат перфектно.