ДРЖАЧ ЗА ХАРТИЈА
Мемо држач за екрани.Отсега ќе бидете секогаш организирани на вашетео работно биро.Лесно може да го ..
180.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОДЛОГА ЗА ТАБЛЕТ
Намалете ги болките во вратот и рамениците Иновативен дизајн Можност за поставување на таблетот..
965.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Подлога за таблет DML131
DML131 е подлогата за таблет или лаптоп до 13″ чија цел е лесно поставување под повеќе агли. Направе..
1,599.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОДЛОГА ЗА МОНИТОР
Специјалниот систем со фиоки обезбедува стабилна подлога за поставување на монитор или печатач.Фиок..
1,710.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОДЛОГА ЗА ЛАПТОП
SmartFit системот ви овозможува да ја прилагодите висината и аголот на вашиот лаптоп екран,користејк..
1,910.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Држач за монитор DM151X1
DM151X1 држачот за еден монитор ослободува дополнително место на вашата работна маса. Целосна флекси..
2,299.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Подлога за лаптоп DML121
DML121 е подлога за лаптоп чија цел е лесно висинско подесување. Направена од алуминиум, лесна е за ..
2,499.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Подлога за монитор
-SmartFit системот ви овозможува да ја прилагодите височината на мониторот до ваша лична удобност. ..
2,855.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОДЛОГА ЗА МОНИТОР
Максимизирајте го вашиот десктоп простор со оваа иновативна подлога за монитор.Висината е прилагодли..
3,050.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Држач за еден монитор DM351X3
DM351X3 држачот за еден монитор ослободува дополнително место на вашата работна маса. Целосна флекси..
3,699.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Држач за два монитори DM252
DM252 е држач на којшто можете да прикачите два монитори во хоризонтална и вертикална позиција овозм..
3,999.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Подлога за монитор
Kensington подлога за монитор до 27” (големина на екран)Приближно 20.5" слободна површина под подлог..
4,260.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Држач за таблет
* држач за таблет за на маса* големина на таблети од 7 '' (17.78cm) до 10'' (25.4cm)*..
4,375.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Подлога за монитор
-SmartFit системот ви овозможува да ја прилагодите височината на мониторот до ваша лична удобност. ..
4,435.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 17 (2 страници)

Подлоги за монитор

Со виткање на главата нанапред, поместување нагоре или надолу кон екранот на вашиот компјутер, правите притисок врз вратот и грбот. Со употреба на подлога за екран/лаптоп за позиционирање на екранот на нивото на очите, проблемите од ваков вид се сведуваат на минимум.