Производител: Made in EU
Шифра: R-53397
Бонус поени: 4
Залиха: Достапно
Пакување: 100 / пар. во кутија
203.00 ден
10 или повеќе за 192.85 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот
-90х140mm
-200 л. со линии