Шифра: S-93709
Бонус поени: 3
Залиха: Достапно
Пакување: 20 / пар. во кутија
120.00 ден
5 или повеќе за 114.00 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот
Џебен нотес со 160 рециклирани страни и цврста картонска корица. 100 х 140 мм