Папка портфолио со тефтер А4
А4 папка.Имитација на кожа и полиестер,со микрофибер во внатрешноста.Содржи тефтер со 20 листови со ..
690.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Папка за документи со вграден полнач
Папка за документи со вграден полнач(капацитет 4000 mAh),USB - кабел, 8 џеба,џеб за мобилен телефон,..
2,670.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
ПАПКА СО ТЕФТЕР И ВГРАДЕН ПОЛНАЧ
Елегантен тефтер(128 страници) со вграден power bank од 4000mAh и различни по големина прегради...
3,730.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Прикажани 1 до 4 од вкупно 4 (1 страници)