Папка со ластик, А4
Папка со ластик А4 изработена од висококвалитетна пластика со текстура на површината „песок“, на кој..
135.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент Glance Vivid, A4
Папка со патент а4 ErichKrause® Glance Vivid, во различни бои.Се користи за складирање на разни лист..
185.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент, A4 Glance
Зип папка од ErichKrause® Glance Clear, во 4 различни бои. Се користи за складирање и транспорт на р..
190.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент Glossy Ice Metalic, A4+
Папка со патент А4 + изработена од висококвалитетна пластика со текстура на „песок“, на која не се г..
200.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент Glance Neon, A4+
Зип фолдер ErichKrause® Glance Neon, A4+, различни бои.Светла папка со патент направена од силна пла..
202.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент шарена, A5+
Папка со патент А5 + изработена од висококвалитетна пластика со текстура на „песок“, на која не се г..
240.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент Kолибри, A4+
Папка со патент А4 + изработена од висококвалитетна пластика со текстура на „песок“, на која не се г..
250.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 16 до 26 од вкупно 26 (2 страници)

Папки со ластик, патент и копче

Папките со патент се многу практични во нашиот секојдневен живот. Можете да ги употребувате за чување најразлични предмети, како документи, ножици, лепила, пенкала, но и козметика и најразлични ситни предмети кои сакате да ви бидат организирани и секогаш при рака кога ќе ви затребаат.