Производител: ErichKrause
Шифра: P853
Бонус поени: 2
Залиха: Достапно
105.00 ден
5 или повеќе за 99.75 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

- Капацитет: 100 листови;

- Папките се произведени од високо квалитетна пластика;

- Пластичното копче за сигурно затворање на  папката и заштита на материјалите од губење ; 

- Трите преклопи ги чуваат документите од надворешни oштетувања