Скалпел 9мм ПВЦ
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечење.Пластично тело во различни бои.Погодно з..
22.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел 18мм ПВЦ
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечење.Пластично тело во различни бои.Погодно з..
40.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел 9 мм
47.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел Universal, 9 mm
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечењето и пластично делче за безбедност при за..
65.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел Universal, 18 mm
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечењето и пластично делче за безбедност при за..
110.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел Arrow, 9 mm
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечењето и пластично делче за безбедност при за..
115.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел Arrow, 18 mm
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечењето и пластично делче за безбедност при за..
145.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел 18мм, пластичен со метална шина
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечење.Пластично тело во различни бои.Погодно з..
150.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нож за хартија А4
Подлога со исцртан графикон за практично сечење на материјалитеТранспарентен држач на хартија со моб..
505.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нож за хартија А4
Подлога со исцртан графикон за практично сечење на материјалитеТранспарентен држач на хартијаЦелосно..
610.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 15 (1 страници)