ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА А3 - MultiCopy
- белина: 168- 80гр./м2,- дебелина: 105 микрони- А3 формат,- непрозирност : 92%- пакување: 500 листо..
580.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Прикажани 16 до 20 од вкупно 20 (2 страници)