Производител: Made in EU
Шифра: H292
Бонус поени: 3
Залиха: Достапно
225.00 ден
25 или повеќе за 232.75 ден

Количина

Icon Прашај за производот

Формат: А4

Гр/м2: 80

Белина: 164

Дебелина микрони: 106

Непроѕирност: 94%