Црна табла 400 х 300 мм
Заоблена рамка од цврсто природно дрвоПовршина која лесно се чистиСодржи додатоци за закачување на ѕ..
705.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Црна табла 600 х 450 мм
Заоблена рамка од цврсто природно дрвоПовршина која лесно се чистиСодржи додатоци за закачување на ѕ..
1,230.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Црна табла 900 х 600 мм
Заоблена рамка од цврсто природно дрвоПовршина која лесно се чистиСодржи додатоци за закачување на ѕ..
2,096.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Црна табла 1000 х 450 мм
Заоблена рамка од цврсто природно дрвоПовршина која лесно се чистиСодржи додатоци за закачување на ѕ..
2,260.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
b-0115162
705.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
b-0415162
1,230.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
b-0715162
2,096.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
B-3115162
2,260.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Прикажани 1 до 4 од вкупно 4 (1 страници)

Црни табли

Ако барате впечатлив начин вашите идеи и пораки да бидат сигурно забележани, тогаш нашите црни табли се идеалното решение за вас. Црната површина на таблата се истакнува во просторот, обезбедува одличен контраст и лесно се чита, што ја прави совршена за оставање белешки, учење, цртање, креирање дневен распоред или потсетник.

                Нашите црни табли се изработени од целосно природни материјали, со заоблена дрвена рамка, без опасните остри рабови и затоа се погодни за детски соби, кујни, студентски домови или канцеларии. Лесно се бришат и се одржуваат, а се одликуваат со издржливост и долготрајност.

                Таблите ги добивате со додатоци за закачување на ѕид, а ваше е само да ја одберете идеалната големина која одговара на вашите потреби.