Автоматски поништувач на хартија Rexel Auto+ 100X
1.Систем за автоматско поништување со капацитет до 100 листови (А4, 80гр.) 2.Мултифункционален прек..
20,100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Автоматски поништувач на хартија Rexel Auto+ 80X
1.Систем за автоматско поништување со капацитет до 80 листови (А4, 80гр.) 2.Мултифункционален преки..
20,640.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Автоматски поништувач на хартија Fellowes Automax 130c
Канцелариски поништувач за 1-3 корисници 1. "AcuFeed Technology" - иновативна технологија со која ..
27,070.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Автоматски поништувач на хартија Rexel Auto+ 300X
1.Систем за автоматско поништување со капацитет со 300 листови (А4, 80гр. ) 2.Мултифункционален пре..
32,470.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Автоматски поништувач на хартија Fellowes Automax 200c
Канцелариски поништувач за 1-3 корисници 1. "AcuFeed Technology" - иновативна технологија со која ..
35,000.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 5 од вкупно 5 (1 страници)