Апарат за пластифицирање RECO LAM 222
Апарат за домашна и канцелариска употреба за пластифицирање на документи кои сакате да ги заштитите..
2,650.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Апарат за пластифицирање A4 DAHLE 70104
Апарат за домашна и канцелариска употреба за пластифицирање на документи кои сакате да ги заштитите..
3,675.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Апарат за пластифицирање A3 DAHLE 70103
Апарат за домашна и канцелариска употреба за пластифицирање на документи кои сакате да ги заштитите..
4,635.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Апарат за пластифицирање A4 DAHLE 70204
Апарат за домашна и канцелариска употреба за пластифицирање на документи кои сакате да ги заштитите..
4,635.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Апарат за пластифицирање FUSION 1100L A4
1.Работна ширина: 241мм 2.Едноставно пластифицирање во 3 чекори 3.Константна контрола на температу..
5,402.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Апарат за пластифицирање A3 DAHLE 70203
Апарат за домашна и канцелариска употреба за пластифицирање на документи кои сакате да ги заштитите..
5,810.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Апарат за пластифицирање A4 DAHLE 70304
Апарат за домашна и канцелариска употреба за пластифицирање на документи кои сакате да ги заштитите..
6,395.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Апарат за пластифицирање FUSION 3000L A4
1.Работна ширина: 241 мм 2.Едноставно пластифицирање во 3 чекори 3.Константна контрола на температ..
7,085.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Апарат за пластифицирање RECO LAM 231
Одличен апарат со можност за пластифицирање од 75 до 250 мик. 1.Работна ширина : 230 мм (А4); 2.Ед..
7,130.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Апарат за пластифицирање RECO LAM 321
Одличен апарат со можност за пластифицирање од 75 до 250 мик. 1.Работна ширина : 320 мм (А3); 2.Ед..
9,570.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Апарат за пластифицирање RECO LAM 325
Одличен апарат со можност за пластифицирање од 75 до 250 мик. 1.Работна ширина : 320 мм (А3); 2.Ед..
20,410.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 11 од вкупно 11 (1 страници)