Апарат за пластифицирање RECO LAM 112
Одличен апарат со можност за пластифицирање на помали формати со димензии до 110мм и фолии од 75 до ..
2,215.00 ден
Апарат за пластифицирање RECO LAM 221
Апарат за домашна и канцелариска употреба за пластифицирање на документи кои сакате да ги заштитите ..
2,521.00 ден
Апарат за пластифицирање JOY
1.Работна ширина: 241mm 2.Едноставно пластифицирање во 3 чекори 3.Копче за лесно вклучување на лад..
2,600.00 ден
Апарат за пластифицирање INSPIRE A3
1.Работна ширина: 303 мм 2.Едноставно пластифицирање во 3 чекори 3.Константна контрола на температ..
3,420.00 ден
Апарат за пластифицирање FUSION 1100L A4
1.Работна ширина: 241мм 2.Едноставно пластифицирање во 3 чекори 3.Константна контрола на температу..
5,402.00 ден
Апарат за пластифицирање COSMIC A4
Апарат наменет за употреба во канцеларии, училишта, како и домашни услови за пластифицирање хартија ..
5,410.00 ден
Апарат за пластифицирање RECO LAM 231
Одличен апарат со можност за пластифицирање од 75 до 250 мик. 1.Работна ширина : 230 мм (А4); 2.Ед..
6,272.00 ден
Апарат за пластифицирање FUSION 1100L A3
1.Работна ширина: 303 мм 2.Едноставно пластифицирање во 3 чекори 3.Константна контрола на температ..
6,964.00 ден
Апарат за пластифицирање FUSION 3000L A4
1.Работна ширина: 241 мм 2.Едноставно пластифицирање во 3 чекори 3.Константна контрола на температ..
7,085.00 ден
Апарат за пластифицирање COSMIC A3
Апарат наменет за употреба во канцеларии, училишта, како и домашни услови за пластифицирање хартија ..
7,935.00 ден
Апарат за пластифицирање RECO LAM 321
Одличен апарат со можност за пластифицирање од 75 до 250 мик. 1.Работна ширина : 320 мм (А3); 2.Ед..
8,684.00 ден
Апарат за пластифицирање RECO LAM 325
Одличен апарат со можност за пластифицирање од 75 до 250 мик. 1.Работна ширина : 320 мм (А3); 2.Ед..
20,410.00 ден
Прикажани 1 до 12 од вкупно 12 (1 страници)