ПАПКА СО ПВЦ МЕХАНИЗАМ
За чување на перфорирани документи; голем избор на бои; странична перфорација за редење на папките ..
7.00 ден
ПАПКА СО ЛИЗГАЧКИ МЕХАНИЗАМ
За чување на перфорирани документи; голем избор на бои; метален лизгачки механизам ; странична перфо..
10.00 ден
ПАПКА СО КЛИП МЕХАНИЗАМ
Клип механизам за едноставно ставање и вадење на листовите; За чување на документи кои не се перфор..
51.00 ден
Подметнувач - Аташе папка А4
350х235 ммМатеријал: метален механизам и шпер плоча од топола..
150.00 ден
Прикажани 1 до 6 од вкупно 6 (1 страници)