РЕГИСТРАТОР НАТУРАЛ
Регистратор кој и покрај ниската цена е изработен од квалитетна сива лепенка и метален механизам со ..
80.00 ден
Резервни листови А4, со квадратчиња 1/80
Формат: А4 (210х297 mm)Листови: 80Маргини: немаМатеријал на корица: обложен печатен картон 320 g/m2М..
90.00 ден
РЕГИСТРАТОР ПВЦ САМОСТОЕЧКИ
Регистратор изработен од цврст картон обложен со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита о..
100.00 ден
MEKA ПАПКА СО 2 ПРСТЕНИ, 1.5см
- капацитет во листови: 150 - изработени од мекa флексибилна пластика..
105.00 ден
РЕГИСТРАТОР ЕКО
Еко регистратори изработени од сива лепенка обложена со рециклирана хартија, сертифицирана со BLUE A..
110.00 ден
РЕГИСТРАТОР КАШИРАН
Регистратор изработен од сива лепенка и хартија во боја; високо квалитетен метален механизам; достап..
110.00 ден
MEKA ПАПКА СО 2 ПРСТЕНИ, 2.5см
- капацитет во листови: 250 - изработени од мекa флексибилна пластика ..
112.00 ден
MEKA ПАПКА СО 4 ПРСТЕНИ
- капацитет во листови: 150 - изработени од мекa флексибилна пластика..
125.00 ден
ПАПКА СО 2 ПРСТЕНИ, 3см
- капацитет во листови: 300 - изработени од сива лепенка и ПВЦ материјал - високо квалитетен механ..
125.00 ден
ПАПКА СО 4 ПРСТЕНИ, 3см
- капацитет во листови: 300 - изработени од сива лепенка и ПВЦ материјал - високо квалитетен механ..
125.00 ден
ПАПКА СО 4 ПРСТЕНИ, 4см
- капацитет во листови: 400 - изработени од сива лепенка и ПВЦ материјал - високо квалитетен механ..
133.00 ден
MEKA ПАПКА СО 4 ПРСТЕНИ, 2.5см
- капацитет во листови: 250 - изработени од мекa флексибилна пластика..
140.00 ден
РЕГИСТРАТОР ПВЦ
Регистратор изработен од сива лепенка обложена со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита ..
153.00 ден
ПАПКА СО 2 ПРСТЕНИ СО ПРЕДЕН ЏЕБ, 5см
ПВЦ папки со прстени, со преден џеб на предната страна. - џеб на грбот за лесна идентификација на пр..
164.00 ден
ПАПКА СО 4 ПРСТЕНИ СО ПРЕДЕН ЏЕБ, 5см
ПВЦ папки со прстени, со преден џеб на предната страна. - џеб на грбот за лесна идентификација на пр..
188.00 ден
Прикажани 1 до 15 од вкупно 15 (1 страници)