ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА А4 - All copy
- белина: 138 - 80гр./м2, - дебелина: 103 микрони- А4 формат,- непрозирност - 80%- пакување: 500 лис..
210.00 ден
LETTER FORMAT - ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА - UPM Office Multifunction
Формат: LetterГр/м2: 80Белина: 164Дебелина микрони: 106Непроѕирност: 94%..
220.00 ден
ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА А4 - Best copy
- белина: 150- 80гр./м2,- дебелина: 104 микрони- А4 формат,- непрозирност : 87%- пакување: 500 листо..
220.00 ден
ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА А4 - UPM Office Multifunction
Формат: А4Гр/м2: 80Белина: 164Дебелина микрони: 106Непроѕирност: 94%..
235.00 ден
ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА А4-MultiCopy
- белина: 168- 80гр./м2,- дебелина: 105 микрони- А4 формат,- непрозирност : 92%- пакување: 500 листо..
280.00 ден
ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА А3 - Niveus Solution
- белина: 104- 80гр./м2,- дебелина: 100 микрони- А3 формат,- непрозирност : 92%..
397.00 ден
ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА А3 - All copy
- белина: 138- 80гр./м2,- дебелина: 103 микрони- А4 формат,- непрозирност : 80%- пакување: 500 листо..
400.00 ден
ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА А3 - MultiCopy
- белина: 168- 80гр./м2,- дебелина: 105 микрони- А4 формат,- непрозирност : 92%- пакување: 500 листо..
540.00 ден
Прикажани 1 до 15 од вкупно 20 (2 страници)