Планер ErichKrause® Megapolis, 290x135 mm, 60 жолти листови на спирала

Производител: ErichKrause
Шифра: P1189
Бонус поени: 2
Залиха: Достапно
175.00 ден

5 или повеќе за 166.25 ден

Количина