Производител: Edding
Шифра: E-4500
Бонус поени: 1
Залиха: Достапно
112.00 ден
5 или повеќе за 106.40 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Маркер за текстил - идеален за боење,цртање на текстил во светли бои.Дали сакате да нацртате нешто на маиците на Вашите деца? Дали сакате да изработите декоративни перници?
* Водоотпорен маркер
* Мастило отпорно на светлина - особено важна карактеристика, бидејќи текстилот е изложен на многу светлина и сончеви зраци
* Мастило кое не се разлева во текот на цртањето и брзо се суши
* По нанесување на мастилото и негово фиксирање со пегла ( без користење на пареа) можност за перење на текстилот на максимум 60 степени
* Високо квалитетно пигментно мастило на водена база со неутрален мирис
* Можност за цртање и на свилаСпецификации
дебелина на мина 2-3mm