Производител: ErichKrause
Шифра: P778
Залиха: Достапно
Пакување: 50 / пар. во кутија
10.00 ден 6.00 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот
Овој производ има минимум количина 50

Класично хемиско пенкало со стандарден врв и заменливо мастило. Пенкалото има транспарентно шестоаголно тело со удобно профилирана површина за држење и капаче со вентилација. Капакот и бојата на приклучокот се совпаѓаат со бојата на мастилото. Врвот со пет канали со дијаметар на топче 1,0 mm во комбинација со мастилото за брзо сушење овозможува меко и удобно пишување. Должината на континуираната линија е 2000 m на ширина од 0,5 мм. Моделот R-301 Classic 1.0 Stick има препознатлива патентирана форма и стана апсолутен бестселер во редот на хемиските пенкала ErichKrause® во повеќе од педесет земји во светот.