Производител: ErichKrause
Шифра: P924
Залиха: Достапно
Пакување: 50 / пар. во кутија
10.00 ден 6.00 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот
Овој производ има минимум количина 50

Класично хемиско пенкало пенкало, со стандарден тип на врвот и заменливо мастило. Пенкалото има проѕирно шестоаголно тело во нежни пастелни бои со удобно профилирана површина за држење и вентилирано капаче. Врвот со пет канали со дијаметар на топче 0,7 mm во комбинација со мастилото кое брзо се суши овозможува меко и брзо пишување. Континуираната должина на линијата е 2000 m на ширина од 0,35 mm, што е една од највисоките стапки во својата категорија. Моделот R-301 Spring 0,7 Stick има препознатлива патентирана форма и стана еден од најпродаваните производи во редот на хемиските пенкала ErichKrause® во повеќе од педесет земји во светот.