Производител: Made in EU
Шифра: C-309
Бонус поени: 28
Залиха: Достапно
Пакување: 30 / пар. во кутија
1,390.00 ден
5 или повеќе за 1,320.50 ден

Количина

Icon Прашај за производот

Аларм / Дата и време

5 бои
Можност за автоматско менување на боите во две брзини

Димензии:
9.00 x 21.00 x 0.00 cm