Производител: Bi-office
Шифра: B-4806176
Бонус поени: 198
Залиха: Достапно
14,845.00 ден
3 или повеќе за 14,102.75 ден

Количина

Icon Прашај за производот
- магнетна основа
- алуминиумска рамка
- адаптабилна висина агол
- дополнителни два држача за хартија
- држач за маркери
- макс. висина: 195см
- мобилна основа на тркала