Категории
Производител: Rexel
Шифра: P1145
Бонус поени: 61
Залиха: Достапно
5,200.00 ден 4,420.00 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

1. Можност за поништување кредитни картички

2. Мултифункционален прекинувач
3. Корпа со прозор - се гледа колку е полна корпата
4. Поништува хефт игли, спајалици, кредитни картички
Димензија на поништување 4х40 мм
Капацитет на поништување 5 листови
Капацитет на кабинет 7,5 литри
Безбедносно ниво (DIN 66399) P-4
Работна ширина 225 мм
Димензии / Тежина
354х179х277мм / 4,6кг

Спецификации
јачина на мотор 180 W
автоматски почетoк и крај да
безбедносно ниво 4
димензии 354x179x277 mm
испорака на лагер
кабинет 7.5 литри
работна широчина 225 mm
тежина (кг) 4.6 kg
димензија на поништена хартија 4x40 mm
капацитет на поништување 5 листови