Категории
Производител: Rexel
Шифра: R453
Бонус поени: 147
Залиха: Достапно
12,600.00 ден
2 или повеќе за 11,970.00 ден

Количина

Icon Прашај за производот

1.Систем за автоматско поништување со капацитет до 60 листови (А4, 80гр.)

2.Мултифункционален прекинувач и светлосни индикатори
3.Корпа со прозор - се гледа колку е полна корпата
4.Светлосен индикатор кога е полна корпата на шредерот
Димензија на поништување 4х45 мм
Капацитет на поништување 60 листови автоматски
5 листови мануелно
Капацитет на кабинет 15 литри
Безбедносно ниво (DIN 66399) P-3
Работна ширина 220 мм
Димензии / Тежина
350х295х430мм / 7,7кг
Спецификации
јачина на мотор 180W
автоматски почетoк и крај да
безбедносно ниво 3
димензии 350x295x430mm
кабинет 15 l
работна широчина 220 mm
тежина (кг) 7,7 кг
димензија на поништена хартија 4x45mm
капацитет на поништување 5 листови