Производител: Made in EU
Шифра: C-A443
Залиха: Достапно
Пакување: 50 / пар. во кутија
19.00 ден
5 или повеќе за 18.05 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот
Хемиско пенкало:
*14.00 x 0,00 x 0,00 см
Спецификации
дебелина на мина 1.0mm