Производител: Kensington
Шифра: O314
Бонус поени: 19
Залиха: Достапно
1,350.00 ден
5 или повеќе за 1,282.50 ден

Количина

Icon Прашај за производот
Со држење на нозете во подигната позиција се подобруваат движењето на телото и циркулацијата додека работите на Вашето биро и на тој начин се намалува притисокот и болките во долниот дел од грбот.

- Подобрување на циркулацијата
- Минимализирање на оштетување на зглобовите
- Ублажување на болките во грбот