ПОДЛОГА ЗА ЛАПТОП
SmartFit системот ви овозможува да ја прилагодите висината и аголот на вашиот лаптоп екран,користејк..
Ласерски покажувач
Префрлање од улога на презентер во компјутерско глувче за подобра контрола на презентацијата и добив..
Подлога за монитор
-SmartFit системот ви овозможува да ја прилагодите височината на мониторот до ваша лична удобност. ..
Ласерски покажувач
Префрлање од улога на презентер во компјутерско глувче за подобра контрола на презентацијата и добив..
ПОДЛОГА ЗА МОНИТОР
Максимизирајте го вашиот десктоп простор со оваа иновативна подлога за монитор.Висината е прилагодли..
Одмарач за зглоб за маус
-Ултра- мек производ, со совршен дизајн,исполнет со гелна содржина овозможува неспоредлив квалитет ..
Одмарач за зглоб
SmartFit Conform одмарачот за зглоб,природно го подржува вашиот зглоб и рака ,со тоа што ја става ра..
Ергономска подлога за маус
SmartFit системот ви овозможува да го  поставите вашиот зглоб под правилен агол за удобно клика..
Одмарач за зглоб за тастатура
Пената во одмарачот за зглоб и тастатура обезбедува дополнителна удобност и подршка додека се работи..
Одмарач за зглоб за тастатура
Научно развиен за да спречи повреди и да обезбеди удобност,Kensington's ErgoSoft одмарачот за зглоб ..
SOLESAVER FOOTREST
1,350.00 ден
Со држење на нозете во подигната позиција се подобруваат движењето на телото и циркулацијата додека ..
SOLESOOTHER FOOTREST
2,160.00 ден
Со држење на нозете во подигната позиција се подобруваат движењето на телото и циркулацијата додека ..
SOLEREST FOOTREST
1,990.00 ден
Со држење на нозете во подигната позиција се подобруваат движењето на телото и циркулацијата додека ..
ОДМАРАЧ ЗА ГРБ
2,300.00 ден
Запознајте го производот за удобност на грбот. Уникатаната структура од мемори пена за подршка и пр..
ОДМАРАЧ ЗА ГРБ
3,505.00 ден
Оптимизирајте го вашиот канцелариски стол со SmartFit Conform одмарач за грб,од водечкиот лидер во ..
Прикажани 1 до 15 од вкупно 15 (1 страници)