Капи и маици

Претставете ја Вашата компанија со стил преку висококвалитетни машки и женски маици со името на Вашата компанија или лого.  Маркетинг ефектот кога името на Вашата компанија е ставено на маица или капа е огромен.  Вашите соработници и клиенти ќе бидат воодушевени од ваквиот промотивен подарок.

Печатењето на маици исто така е одличен подарок за Вашите блиски пријатели.  Маица со убава порака, слика или натпис ќе израдува секого.

Во Клевер Мк можете да одберете од понудата на маици и капи и да смислите дизајн кој Ние ќе го претвориме во реалност.

Ве очекуваме.