Категории
МЕТАЛИК ФЛОМАСТЕР, EDDING 1200
-Фломастер со заоблен врв -Дебелина на линија: 1-3мм -За пишување на светли и темни хартии -Масти..
72.00 ден
МАРКЕР ЗА ПОРЦЕЛАН, ЕDDING 4200
Маркери за порцелан со флексибилна четка - идеални за цртање на поголеми површни, но и на фини ситни..
84.00 ден
МАРКЕР ЗА ТЕКСТИЛ, EDDING 8040
- дебелина на линија: 1 мм - маркер со заоблен врв- Дали треба да ги напишете имињата на вашите деца..
105.00 ден
МАРКЕР ЗА ТЕКСТИЛ Е-4500
Маркер за текстил - идеален за боење,цртање на текстил во светли бои.Дали сакате да нацртате нешто н..
112.00 ден
МАРКЕР ЗА НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ, ЕDDING 8000
-Дебелина на линија: 1мм -Заоблен врв -За пишување врз кесички за замрзнување -Водоотпорно мастил..
130.00 ден
Маркер ЕDDING 791
Водоотпорен маркер за пишување на скоро секаков материјал,без разлика дали основата е мазна, рапава,..
132.00 ден
Маркер ЕDDING 790
Водоотпорен маркер за пишување на скоро секаков материјал,без разлика дали основата е мазна, рапава,..
133.00 ден
Маркер ЕDDING 792
Водоотпорен маркер за пишување на скоро секаков материјал,без разлика дали основата е мазна, рапава,..
137.00 ден
МАРКЕР- КРЕДА Е-4095
* Заоблен врв* За пишување и цртање на прозори,стакло,темни табли на кои се пишува со креда,огледала..
172.00 ден
Столарски маркер Е-8850
- водоотпорен маркер- брзо сушење- маркер за обележување на тешко достапни позиции, позиции за дупче..
178.00 ден
УВ маркер Edding 8280
- за скриено обележување на скоро сите материјали- заоблен врв со кој се пишува 1,5 - 3 мм- перманен..
185.00 ден
Индустриски маркер ЕDDING 8750
- дебелина на линија: 2-4 мм - маркер со заоблен врв и брзо сушење - високо квалитетно пигментно, ..
205.00 ден
Маркер ЕDDING 750
Mаркерот EDDING 750 е наменет за пишување на било каква површина, без разлика дали е мазна, груба ил..
215.00 ден
Маркер за отстранување на етикети, EDDING 8180
Отстранете ги етикетите и лепливите остатоци  со  маркерот за  отстранување на етикет..
215.00 ден
МАРКЕРИ ЗА ЛИЦЕ,  EDDING 47
- Интересен начин за изразување на детската креативност. - Дерматолошки тестиран производ кој е во с..
283.00 ден
Прикажани 1 до 15 од вкупно 28 (2 страници)