Самолепливи пвц џебови 20/1
15 x 102 mmДизајнирани за содржини кои постојано се менуваат во регистраторите, папките, катало..
0.00 ден
Самолеплив пвц џеб A6
158 x 115 mmСо отвор на една од долгите страни.Закачете било каков А4 документ на скоро сите мазни п..
18.00 ден
Самолеплив пвц џеб A4
220 x 305 mmСо отвор на една од кратките страни.Закачете било каков А4 документ на скоро сите мазни ..
55.00 ден
Самолепливи пвц џебови 12/1
25 x 102 mmДизајнирани за содржини кои постојано се менуваат во регистраторите, папките, катало..
125.00 ден
Самолепливи пвц џебови 3/1
75 x 150 mmДизајнирани за содржини кои постојано се менуваат во регистраторите, папките, катало..
145.00 ден
Самолепливи пвц џебови 6/1
62 x 150 mmДизајнирани за содржини кои постојано се менуваат во регистраторите, папките, катало..
170.00 ден
Прикажани 1 до 6 од вкупно 6 (1 страници)