СУНЃЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА
Се користи за суво чистење на бела табла. Има вградени магнети за фиксирање на таблата...
46.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ХАРТИЈА ЗА ТАБЛА НА НОГАРКИ
- флипчарт листови 55 гр. хартија - перфорирана за лесно поставување - високо квалитетна хартија..
125.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
СУНЃЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА
Се користи за суво чистење на бела табла. Има вградени магнети за фиксирање на таблата...
126.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА , 30х40 ДРВЕНА РАМКА
Табла со бела лакирана површина и дрвена рамка на која може да се пишува со маркер...
200.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ТАБЛА НЕДЕЛЕН ПЛАНЕР 14x36cm
За сите ваши потреби за планирање, неделниот планер на Rexel е пригодна комбинација за планирање на..
273.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ХАРТИЈА ЗА ТАБЛА НА НОГАРКИ
- флипчарт листови 55 гр. хартија - перфорирана за лесно поставување - високо квалитетна хартија..
305.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА , 40х60 ДРВЕНА РАМКА
Табла со бела лакирана површина и дрвена рамка на која може да се пишува со маркер...
315.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА МАГНЕТНА ТАБЛА,30х40 ДРВЕНА РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
360.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА МАГНЕТНА ТАБЛА,30х40 ДРВЕНА РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
360.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Марамици за чистење на бели табли
Пакување со 100 парчињаПрактичен начин да се исчисти бела табла, за еднократна употребаЗа користење ..
415.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ХАРТИЈА ЗА ТАБЛА НА НОГАРКИ
- флипчарт листови 55 гр. хартија - перфорирана за лесно поставување - високо квалитетна хартија..
440.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
МАГНЕТНА ТАБЛА ВО БОЈА 36x36cm
Rexel магнетана табла во боја со димензија -36 x 36 см. Содржи 2 магнета,светкав лесно бришеч..
480.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА,30х40 СО АЛ. РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
512.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 46 (4 страници)