Производител: ErichKrause
Шифра: P782
Залиха: Достапно
Пакување: 12 / пар. во кутија
33.00 ден
5 или повеќе за 31.35 ден
12 или повеќе за 29.70 ден
24 или повеќе за 28.05 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Модерно пенкало со гел мастило Stick со стандарден тип на врв и заменливо мастило.
 Пенкалото има непроѕирно тркалезно тело со транспарентен прозорец за контрола на мастило и удобно подрачје за фаќање.
Пет-канален врв со дијаметар на топче 0,5 мм во комбинација со докажано мастило за брзо сушење на гел, точно и брзо пишување.
Континуираната должина на линијата е 500 m на ширина од 0,4 mm, што е голема стапка во нејзината категорија.
Моделот MEGAPOLIS®Gel стана една од најпродаваните пенкала со гел ErichKrause® во повеќе од педесет земји во светот.

Спецификации
дебелина на мина 0.5mm