ENGLISH VERSION
Барај
Почетна Награди Мое катче Кошничка Помош Зачлени се
ОПТИЧКО БЕЖИЧНО ГЛУВЧЕ
цена: 544 ден/8,85 €
Ташна
цена: 983 ден/16,00 €
Несесер
цена: 138 ден/2,25 €
Несесер
цена: 90 ден/1,46 €
Несесер
цена: 222 ден/3,61 €
Несесер
цена: 75 ден/1,22 €
Несесер
цена: 185 ден/3,01 €
Несесер
цена: 198 ден/3,22 €
Несесер
цена: 80 ден/1,30 €
Gates
цена: 2725 ден/44,34 €
Ташна
цена: 1130 ден/18,39 €
Магнетен часовник
цена: 261 ден/4,25 €
ДРЖАЧ ЗА ТАШНА
цена: 137 ден/2,23 €
Марама
цена: 945 ден/15,38 €
Сет за кафе со 12 парчиња
цена: 482 ден/7,84 €
ТЕФТЕР PURE
цена: 1270 ден/20,67 €
ПОРТФОЛИО А4
цена: 624 ден/10,15 €
ELEPHANT
цена: 550 ден/8,95 €
ТЕФТЕР CASTELLI
цена: 712 ден/11,59 €
TIKO
цена: 50 ден/0,81 €
INES
цена: 20 ден/0,33 €
TORO
цена: 25 ден/0,41 €
Сет пенкала
цена: 1195 ден/19,45 €
СПИКЕР БЛУТУТ
цена: 626 ден/10,19 €
Power bank 4000 mah
цена: 1187 ден/19,32 €
Power bank 4000 mah
цена: 1030 ден/16,76 €
Power bank 2000 mah
цена: 425 ден/6,92 €
СЕТ ЗА МОБИЛЕН
цена: 311 ден/5,06 €
НОВО! Сет од 12 фломастери + 3 мини слагалици


цена: 256 ден/4,17 €
дознајте повеќе
Регистратори, Папки, Разделници
Канцелариска Галантерија
Производи од хартија
Kомпјутерска галантерија
Производи за паковање,архивирање и етикетирање
Пенкала, моливи, маркери
Промотивни производи
Торби и ранци
Калкулатори
Рибони, тонери, кертриџи
Хефталици, хефт иглици, дупчалки
Плутани, бели табли, инфо табли, рамки за постери
Машини за укоричување со спирала
Апарати и фолии за пластифицирање, беџови, клипси
Ножеви за хартија
Поништувачи на хартија
Прочистувачи на воздух
Графоскопи и проекциони платна
Машини за бигување и перфорирање
Средства за хигиена
Детски програм

ПРЕБАРУВАЊЕ
цена - од: до:   ден
КЛЕВЕР-МК
тел:
+389 2 3298698;
+389 2 3298699


факс:
+389 2 3298698;
+389 2 3298699

Skype контакт: klever.mk
Кориснички услуги:    Кошничка    |    Помош
За нас:    Контакт    |    English

Наведените попусти важат само за нарачки направени преку веб сајтот.
Сите цени се изразени во ДЕН и ЕУР со пресметан ДДВ.
КЛЕВЕР-МК ©2010 All rights reserved